Wat is de Ultimate Run?

De Ultimate Run is een leuk en uitdagend hindernisparcours van 5 km rondom het Europapark in de stad Groningen, georganiseerd door het Alfa-college. Woensdag 9 oktober 2019 vindt de tweede editie plaats. Het eerste evenement in 2018 was een groot succes! Iedereen kan meedoen en deelname is gratis. De Ultimate Run zal jaarlijks worden georganiseerd.

Hoe werkt het?
Er zijn 3 heats met elk meerdere startgroepen. Voor iedereen geldt dezelfde route. Je kunt elke 5 minuten starten tussen 12.00-15.55 uur. We zorgen voor professionele tijdsregistratie tijdens de heats:
– heat 1 start om 12.00 uur
– heat 2 start om 13.30 uur
– heat 3 start om 15.00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot vrijdag 4 oktober 2019. Dit is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Studenten kunnen hun aanmelding gebruiken voor een lesuur Fit for Life. Voor medewerkers is de Ultimate Run de ultieme manier om de teamspirit te vergroten, want sport verbindt! Dat geldt natuurlijk ook voor vrienden, familie, buren, etc.

Healthy Ageing
Van 7-11 oktober 2019 organiseert de gemeente Groningen samen met bedrijven en scholen rondom het Europapark de week voor Healthy Ageing. De Ultimate Run is één van de activiteiten die plaatsvindt in die week. Beide sluiten prima aan bij Healthy Ageing als één van de speerpunten van het Alfa-college.

Partners
Samen met deze partners organiseert het Alfa-college de Ultimate Run.